menu

Ontstaanswijze van deze web

De eerste web van "Een Klaar Zicht" toonde o.a. de kalenders van 2003 tot 2012. De websitepagina´s waren mbv tabellen gemaakt. De toenmalige browsers Internet Explorer en anderen veranderden steeds hun instellingen. In de jaren voor 2012 werd het steeds moeilijker in Frontpage met tabellen de teksten en plaatjes te positioneren.

In 2013 is deze website volledig nieuw ontworpen door Wilfried Nauta, de initiatiefnemer van AntroVista. Toen was het nog niet mogelijk grote afbeeldingen op een groot beeldscherm scherp weer te geven. De grote afbeeldingen konden in de jaren erop beter weergegeven worden.

In 2020 heeft Wilfried Nauta zowel de techniek als de menu-indeling en ook de lay-out aangepast aan de nieuwe mogelijkheden en nieuwe behoeftes. Na de metamorfose van de website in 2020 verloopt het werken aan de webpagina´s en het menu veel prettiger. Er zijn veel meer mogelijkheden om het geheel overzichtelijk te ordnenen. De links zijn gemakkelijker te vinden. Grotere afbeeldingen lichten fraai op.

Home · contact · Een Klaar Zicht © 1995 - 2023